ALBUMI I FOTOGRAFIVE TË SHKOLLËS SHQIPE VEVEY,CLARENS DHE VILLENEUVE

Musa portetmusa-portet.docx (96.7 Ko)

 

 

 

 

 

 

 

             

dsc02047-1.jpg

 

 

ARBRESHA FLORA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

anita-mustafa-2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KALTRINA HAXHIMERI  VEVEY                                   KLASA NË VEVEY VITI SHKOLLOR 2002    2003