MËSIME SHQIP

ALBERT VATAJ -FJALOR I GJUHËS SHQIPEFJALOR I GJUHËS SHQIPE-Albert  Vataj-

NËNA NËNA

MËSIMI I DYTË 2012 MËSIMI I DYTË 2012 "DIALOG"

MËSIMI I PARË 2012 MËSIMI I PARË 2012 "Diçka po marr"

 

EDUKATË MUZIKORE-LIBËR PËR MËSUESIN EDUKATË MUZIKORE-LIBËR PËR MËSUESIN

 

MËSIM-PËRSHËNDETJE MËSIM-PËRSHËNDETJE

PËRSHKRIMI I NJË PERSONI PËRSHKRIMI I NJË PERSONI

TESTI-PËRSHKRIMI I NJË PERSONI TESTI-PËRSHKRIMI I NJË PERSONI

Mëso se çka tregojnë këto imazhe Mëso se çka tregojnë këto imazhe

TESTI-MËSO ME KËTO IMAZHE TESTI-MËSO ME KËTO IMAZHE

PRITJA E VITIT TË RI-PJESË LEXIMI ME IMAZHE PRITJA E VITIT TË RI-PJESË LEXIMI ME IMAZHE

TESTI-PRITJA E VITIT TË RI TESTI-PRITJA E VITIT TË RI

MËSIM PËR NXËNËSIT NË DIASPORË-HISTORI SHQIPTARE MËSIM PËR NXËNËSIT NË DIASPORË-HISTORI SHQIPTARE

DISA PIKA TË RËNDËSISHME QË DUHET DITUR RRETH GJUHËS SHQIPE DISA PIKA TË RËNDËSISHME QË DUHET DITUR RRETH GJUHËS SHQIPE

GJEOGRAFI PËR MËSIMIN PLOTËSUES-VENDET E BALLKANIT KU JETOJNË SHQIPTARËT GJEOGRAFI PËR MËSIMIN PLOTËSUES-VENDET

E BALLKANIT KU JETOJNË SHQIPTARËT

FJALOR ME IMAZHE-SHKOLLA FJALOR ME IMAZHE-SHKOLLA

GRAMATIKA E GJUHËS SHQIPE GRAMATIKA E GJUHËS SHQIPE

MËSIM-MËSOJMË SA ËSHTË ORA MËSIM-MËSOJMË SA ËSHTË ORA

FJALOR ME IMAZHE-VEPRIMET FJALOR ME IMAZHE-VEPRIMET

FJALOR ME IMAZHE-MOBILJET FJALOR ME IMAZHE-MOBILJET

MËSIM-KLASA FJALOR-MËSOJMË FJALËT QË I NDESHIM NË KLASË

MËSIM-STINËT E VITIT

TESTI MBI STINËT E VITIT

VEPRIMET-FJALOR ME IMAZHE

FJALOR ME IMAZHE-MOBILJET

MËSOJMË SA ËSHTË ORA

FLETORE PUNE e gjuhës shqipe

FLETORE PUNE-KULTURA SHQIPTARE

SHPEZËT DHE SHTAZËT

LEONORA E NDIHMON MAMANË-lexim

ZGJEDHIMI I FOLJEVE

EXPRESSIONS-SHPREHJE FRANÇAIS-ALBANAIS

FRANÇAIS-ALBANAIS VOCABULAIRE DE BASE-FRËNGJISHT-SHQIP

MËSIME SHQIP FRËNGJISHT, ME MË SE 50 MËSIME

MËSIME SHQIP FRËNGJISHT AUTOR MUSA PALI 31 MËSIME 

KOHA DHE STINËT-FJALOR ME IMAZHE

VEGLAT E PUNËS-FJALOR ME IMAZHE

KLASA-MËSIM ME IMAZH-FJALOR

FOLJA JAM DHE KAM TABELA E ZGJEDHIMIT.pdf

FESTA E DITËLINDJES.pdf

KOPSHTI I AGRONIT.pdf

MËSIME ME IMAZHE- ushtrime në njohurit e fjalorit shqip

Mbi autorësinë e Bibliografisë së Skënderbeut

HISTORIA E SIMBOLEVE DHE FLAMUJVE SHQIPTARË.p

 

PIKAT E ORIENTIMIT- autor Musa Pali-mësim

FJALOR ME IMAZHE

 

USHTRIME STRUKTURORE

LETËR BABA DIMRIT

 

LIBËR I GJUHËS-FLETORE TEMATIKE SHEFKIJE ISLAMAJ

MËSIM-TAKIMI-RENCONTRE

SA ËSHTË ORA-MËSIM

MËSIMI SHQIP-FRËNGJISHT

Gjyshja dhe Arbeni

PËRSHËNDETJE, MIRËSJELLJE-FRËNGJISHT SHQIP

 

NGJYRAT - LES COULEURS

 

LIBËR I GJUHËS SHQIPE-fletore tematike

 

 ABETARE E GJUHËS SHQIPE NË PDF

                                                                              KLIKO KËTU LARTË

VITI I RI NË KOSOVË PDF.pdf

VITI I RI NË KOSOVË- LEXIM LETRAR

SHKOJ NË SHKOLLËN SHQIPE-TESTI I MËSIMIT

SHKOJ NË SHKOLLËN SHQIPE

SA ËSHTË ORA ?-TESTI I MËSIMIT

SA ËSHTË ORA? SHQIP-FRËNGJISHT

DASHURIA PËR MOTËR-PJESË LEXIMI

NË DYQAN TË MADH-PJESË LEXIMI

E DASHURA GJYSHE-LETËR

ZANATET -FJALOR ME IMAZHE

POEZI PËR ATDHEUN

LIBËR LEXIMI I GJUHËS SHQIPE

LIBËR LEXIMI- MË I RIU

ROMAN - EDHE KJO ËSHTË PJESË E JETËS

PËRRALLA POPULLORE SHQIPTARE

FIGURAT MË TË NJOHURA historike SHQIPTARE NË KOSOVË

ANEKDOTA POPULLORE DHE SATIRA

SHARKIA e_DRENICES-KËNGË 

Tekste këngësh shqipe

POEZI -Valmira PECI

Disa nga pikat kryesore të gjuhës dhe letërsisë shqipe

FJALOR SHQIP-shqip

POEZI -ELIFE LUZHA

POEZI BOTËRORE

FJALËT E URTA

GRAMATIKA E GJUHËS SHQIPE- E THJESHTËSUAR

GRAMATIKË E GJUHËS SHQIPE PJESA E I

GRAMATIKË E GJUHËS SHQIPE PJESA E II

GRAMATIKË E GJUHËS SHQIPE PJESA E III 

GRAMATIKË E GJUHËS SHQIPE PJESA E IV

GRAMATIKË E GJUHËS SHQIPE PJESA E V

Ditët e javës, muajt dhe stinët e vitit

KLIKO KËTU POSHT

 		YouTube 				- Alfabeti i gjuhes Shqipe, Albanian alphabet

 

 

ALFABETI I GJUHËS SHQIP

30 MËSIME SHQIP FRËNGJISHT-ME TESTE

 

ABETARE PJESA E PARË Ushtrime në dorëshkrimin gjuhës standarde shqipe 

ABETARE PJESA E DYTË Ushtrime në dorëshkrimin e gjuhës standarde shqipe

 

 LIBËR LEXIMI PËR KLASËN E VI

Fjalor i gjuhës shqipe HOMONIMET

LIBËR LEXIMI PËR KLASËN E SHTATË

 

përralla e kecërve

FAMILJA-SHQIP-FRËNGJISHT

ZGJEDHIMI I FOLJEVE NË KOHËN E TASHME-MËNURA DËFTORE

ZGJEDHIMI I FOLJEVE NË KOHËN E KRYER DHE TË ARDHME-MËNURA DËFTORE

Zgjedhimi i parë i foljeve-Première conjugaison

SHQIP-FRËNGJISHT-ZGJEDHIMI I FOLJEVE KAM DHE JAM

DY SHOQE-DIALOG

LEXIM LETRAR-gjinitë letrare-libër leximi me pjesë leximi,përralla,poezi,poet, shkrimtarë etj.

Arbenita dhe Drita-DIALOG

ÉLÉMENTS-DE-CONVERSATION D'ALBANAIS

 FJALOR i fjalëve të para me imazhe

NË SHKOLLË-LEXIM LETRAR

 

Si u ngrit flamuri-Comment c'est hissait le drapeau

 

 GJERGJ KASTRIOTI -LEXIM HISTORIK

 

 

  DIALOG -NË ORËN E MËSIMIT

 

Alfabeti i gjuhës shqipe USHTRIME

  Biondina dhe Albertina-DIALOG

 

   Dhurata e ditëlindjes-lexim letrar

   Flamuri ynë-POEZI

28 Nëntori 1912 - lexim historik

Albanët-lexim historik

Alpet shqiptare-lexim gjeografik

DITA E MËSUESIT-lexim letrar

Gjuha jonë-POEZI

Vendi im-POEZI

Numërorët-Mësojmë ti shkruajmë drejtë

Perimet-fjalor me imazhe të perimeve

Frutat,pemët-fjalor me imazhe të pemëve

PËRMBËLEDHJE KËNGËSH POPULLORE SHQIPE.pdf

Forum Temat Mes. Mesazhi i fundit
SHKRUANI NË FORUM
8 11

[e diel 17 nëntor 2019 08:00]
general ielts

LES VISITEURS ECRIVENT
1 1

[e premte 01 maj 2020 03:36]
dinospark