KONTAKTI SH

ADRESAT E SHKOLLAVE NË: VEVEY, CLARENS DHE VILLENEUVE ADRESAT E SHKOLLAVE NË: VEVEY, CLARENS DHE VILLENEUVE

 

SHKOLLA ME MËSIM PLOTËSUES NË GJUHËN SHQIPE NË VEVEY

ADRESA E SHKOLLËS: L’ECOLE DE LA PART-DIEU

AV. DE LA PRAIRIE 15

1800 VEVEY


TELEFONI:021 922 13 65 OSE 079 632 47 40


ADRESA ELEKTRONIKE: malopali@msn.com


Mësimdhënësi Musa Pali-Vevey Kantoni-VAUD  ZVICËR


shkollavevey.jpgFoto: lokali i shkollës

1 votë. Mesatarja e 5.00 të 5.

Shto një koment
Kodi i gabuar! Provoni përsëri

Data e fundit: e enjte 18 Prill 2013