FILMA SHQIP

Film shqip me kukulla

Film shqip me kukulla
 • Film me kukulla

Gjuha shqipe

Gjuha shqipe
 • Fan Noli flet në Shoqërinë e njohur shqiptare "Vatra" në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

GËZUAR VITIN E RI 2010

GËZUAR VITIN E RI 2010
 • SHKOLLA SHQIPE NË VEVEY

Shkolla shqipe në Clarens

Shkolla shqipe në Clarens
 • Nxënës të shkollës shqipe në Clarens të Zvicrës

Apprenons l'albanais I

Apprenons l'albanais I
 • Video clip pour apprendre l'albanais

Unë jam shqipe nga Kosova

Unë jam shqipe nga Kosova
 • Nxënësit e shkollës shqipe në Vevey këndojnë para publikut zvicëran

Unë jam shqipe nga Kosova

Unë jam shqipe nga Kosova
 • Shkolla shqipe në Clarens afër Veveyt Zvicër me rastin e 28 Nëntorit

Dialog shqip

Dialog shqip
 • Dialogu" Zogu i artë"

Shkolla shqipe-Oj Kosovë o nana ime

Shkolla shqipe-Oj Kosovë o nana ime
 • Nxënësit e shkollës shqipe në vevey këndojnë këngën Oj Kosovë o nana ime

Gjuha shqipe

Gjuha shqipe
 • Mësuesja në orën e gjuhës shqipe në Lausanne me nxënësit e saj në manifestimin e 7 Marsit në Vevey

Mërgimtarja

Mërgimtarja
 • Dialogu "Mërgimtarja" , dy vajza nga shkolla shqipe në villeneuve të Zvicrës

Recital

Recital
 • Recital

lapsh-ch

lapsh-ch
 • Në vitin 2003 në Bernë të Zvicrës u mbajt konferenca kombëtare e mësimit plotësues në gjuhën shqipe.

lapsh-ch

lapsh-ch
 • Shkolla shqipe e mësimit plotësues në gjuhën shqipe

lapsh-ch

lapsh-ch
 • Shkolla e mësimit plotësues në Zvicër.

lapsh-ch

lapsh-ch
 • Shkolla Shqipe në Zvicër

lapsh-ch

lapsh-ch
 • Shkolla e mësimit plotësues në gjuhën shqipe në Zvicër-DOKUMENTAR

DOKUMENTAR

DOKUMENTAR
 • DOKUMNTAR MBI SHKOLLËN SHQIPE NË ZVICËR

lapsh

lapsh
 • Shkolla shqipe në Nyon

GËZUAR FESTAT

GËZUAR FESTAT
 • Manifestim për nder të 20 Vjetorit të Shkollës Shqipe në Zvicër Moderatorë: Vaxhid Sejdiu dhe Antoneta Subashi

lapsh-ch

lapsh-ch
 • Dokumentar mbi shkollën shqipe në Zvicër. Pavarësimi i shkollës shqipe. Kontakti i parë me telefon me përfaqësuesin e shkollës shqipe të kantonit VAUD ...

GËZUAR FESTAT

GËZUAR FESTAT
 • Me rastin e 20 Vjetorit të Pavarësimit të Shkollës Shqipe në Zvicër, u mbajt një Manifestim Jubilar ku muarën pjesë gati të gjitha kantonet ku mbahet mësimi ...

GJUHA SHQIPE

GJUHA SHQIPE
 • NXËNËS TË SHKOLLAVE ME MËSIM PLOTËSUES NË GJUHËN SHQIPE NË ZVICËR

Gjuha shqipe

Gjuha shqipe
 • Ky është një ndër inçizimet e para të zërit në gjuhën shqipe dhe është bërë më 4 prill 1914. Dhe ky inçizim ruhet në arkivivin Fonogramik në Akademinë ...

lapsh

lapsh
 • Shkolla shqipe në Nyon

lapsh

lapsh
 • Festa e Ditës së Mësuesit 7 Marsi

lapsh

lapsh
 • Dita e Mësuesit 7 Marsi

lapsh

lapsh
 • Shkolla shqipe në Zvicër

lapsh

lapsh
 • Shkolla shqipe në Zvicër në Nyon

lapsh

lapsh
 • Konferenca Kombëtare e mësimit plotësues në diasporë

lapsh

lapsh
 • Festa e Ditës së Mësuesit 7 Marsi

lapsh

lapsh
 • Konferenca Kombëtare e Mësimit plotësues në diasporë

lapsh

lapsh
 • Konferenca Kombëtare e Mësimit plotësues në diasporë

Pse Kjo Ndarje, Vjendita dhe Ejona Stojkaj

Pse Kjo Ndarje, Vjendita dhe Ejona Stojkaj
 • Muzikë për fëmijë

Film Shqip Martesa Me Dhun 2009

Film Shqip Martesa Me Dhun 2009
 • Film Shqip - Martesa Me Dhun 2009 Film Shqip - Martesa Me Dhun 2009

Dashuri E Ngaterruar (1 / 8) film shqip

Dashuri E Ngaterruar (1 / 8) film shqip
 • Dashuri E Ngaterruar OnkeLlindiTV

Film Shqip - Martesa Me Dhuné 2009 (part 4) burimcaka

Film Shqip - Martesa Me Dhuné 2009 (part 4)  burimcaka
 • film gjakovar 2009

Dashuri E Ngaterruar (6 / 8) film shqip

Dashuri E Ngaterruar (6 / 8) film shqip
 • Dashuri E Ngaterruar OnkeLlindiTV

mesuesi 1 film shqip

mesuesi 1 film shqip

FILM SHQIP

FILM SHQIP

FILM SHQIP

FILM SHQIP
 • MARTESA ME DHUNË PJESA E PESTË

DASHURI E NGATËRRUAR PJESA E III

DASHURI E NGATËRRUAR PJESA E III
 • DASHURI E NGATËRRUAR PJESA E TRETË

film shqip HD

film shqip HD

Qortimet e vjeshtes, film shqip, www.p2palbania.com

Qortimet e vjeshtes, film shqip, www.p2palbania.com
 • Qortimet e vjeshtes, film shqip, www.p2palbania.com

Film Shqip - Martesa Me Dhuné 2009 (part 6) burimcaka

Film Shqip - Martesa Me Dhuné 2009 (part 6)  burimcaka
 • film gjakovar 2009

Familja ime,film shqip,www.p2palbania.com

Familja ime,film shqip,www.p2palbania.com
 • Familja ime,film shqip,www.p2palbania.com

Dashuri E Ngaterruar (5 / 8) film shqip

Dashuri E Ngaterruar (5 / 8) film shqip
 • Dashuri E Ngaterruar OnkeLlindiTV

Dashuri E Ngaterruar (2 / 8) film shqip

Dashuri E Ngaterruar (2 / 8) film shqip
 • Dashuri E Ngaterruar OnkeLlindiTV

Film Shqip Martesa Me Dhun 2009

Film Shqip Martesa Me Dhun 2009
 • Film Shqip - Martesa Me Dhun 2009

Dashuri E Ngaterruar (8 / 8) film shqip

Dashuri E Ngaterruar (8 / 8) film shqip
 • Dashuri E Ngaterruar OnkeLlindiTV

Dashuri E Ngaterruar (4 / 8) film shqip

Dashuri E Ngaterruar (4 / 8) film shqip
 • Dashuri E Ngaterruar OnkeLlindiTV

Film Shqip Martesa Me Dhun 2009

Film Shqip Martesa Me Dhun 2009
 • Film Shqip - Martesa Me Dhun 2009

Film Shqip Martesa Me Dhun 2009

Film Shqip Martesa Me Dhun 2009
 • Film Shqip - Martesa Me Dhun 2009

Film Shqip - Martesa Me Dhune 2009 (part 3) burimcaka

Film Shqip - Martesa Me Dhune 2009 (part 3) burimcaka
 • film gjakovar 2009

E Verteta Ne Pllazh Pjesa E Dyt (3 / 7) film shqip

E Verteta Ne Pllazh Pjesa E Dyt (3 / 7) film shqip
 • E Verteta Ne Pllazh Pjesa E Dyt 2009 OnkeLlindiTV

Film Shqip - Plaget e Dashuris 2010

Film Shqip - Plaget e Dashuris 2010
 • Film Shqip - Plaget e Dashuris 2010

Film Shqip - Martesa Me Dhune 2009 (Pjesa/3)

Film Shqip - Martesa Me Dhune 2009 (Pjesa/3)
 • Opterusha Boyy Hajde shkoshkarko.com

Film shqip - nje zemer ne dy jete pjesa 5/8

Film shqip - nje zemer ne dy jete pjesa 5/8
 • www.beggi.tk

Shembja e idhujve, film shqip

Shembja e idhujve, film shqip
 • film shqip

Dashuri E Ngaterruar (7 / 8) film shqip

Dashuri E Ngaterruar (7 / 8) film shqip
 • Dashuri E Ngaterruar OnkeLlindiTV

Hetimi vazhdon,film shqip,[www.p2palbania.com]

Hetimi vazhdon,film shqip,[www.p2palbania.com]
 • Hetimi vazhdon,film shqip,[www.p2palbania.com]

FLAKA E MALEVE 3 FILM SHQIPTAR

FLAKA E MALEVE 3 FILM SHQIPTAR
 • Film televiziv shqiptar

Vitet e para, film shqip, nga www.p2palbania.com

Vitet e para, film shqip, nga www.p2palbania.com
 • Vitet e para, film shqip, nga www.p2palbania.com

nemo - shqip

nemo - shqip
 • www.albaniantorrent.net

Film vizatimor "Pipiruku ne pallat" -Marre nga Veshtro.com

Film vizatimor
 • "Pipiruku ne pallat" -Marre nga Veshtro.com

nje ndodhi ne stan

nje ndodhi ne stan
 • Rare albanian cartoon

"Kecat dhe Ujku" nga VESHTRO.COM

 • Film vizatimor: "Kecat dhe Ujku" marre nga Veshtro.com

Mirela

Mirela
 • Albanian cartoon from Enver Hoxha epoch

Erinda_dhe_kukulla

Erinda_dhe_kukulla
 • Erinda_dhe_kukulla film vizatimor . Per me shume vizitoni p2palbania.com

Arushi hap toke e re

Arushi hap toke e re
 • Bearcub discovers new land. Rare albanian cartoon from 1979

Lesharesi AH.avi

Lesharesi AH.avi
 • Lesharesi film vizatimor www.gilani.org

2 gosti

2 gosti
 • Rare albanian cartoon

Oreksi i humbur

Oreksi i humbur
 • Albanian cartoon from Enver Hoxha times. Very rare!

Dhelpra dhe iriqi

Dhelpra dhe iriqi
 • Fox and Hedgehog Rare albanian cartoon

Lufta per jeten

Lufta per jeten
 • Rare albanian cartoon about health

Cinderella 3 (Hirushja 3) - Albania - 2

Cinderella 3 (Hirushja 3) - Albania - 2
 • Cinderella 3 - A twist in time Hirushja 3 - Loja e fatit NOTE - only the speaking part is dubbed in Albanian language. the songs are in italian language ...

pinoku - shqip

pinoku - shqip
 • www.albaniantorrent.net

lulja magjike

lulja magjike
 • Rare albanian cartoon (Magic flower)

Festa e pranveres

Festa e pranveres
 • Spring Day. Albanian cartoon

Barbie Fairytopia - Albania - 1

Barbie Fairytopia - Albania - 1
 • Barbie Fairytopia - Shqip - 1

Abetarja dhe zogtje e oltes

Abetarja dhe zogtje e oltes
 • ABC and chicken. Albanian cartoon

film i vizatuar1.mpg

film i vizatuar1.mpg
 • Film vizatimor i sinhronizuar shqip

per nje arre

per nje arre
 • Rare albanian cartoon

Barbie Fairytopia - Albania - 2

Barbie Fairytopia - Albania - 2
 • 2

Djaloshi prej debore

Djaloshi prej debore
 • Snow boy. Albanian cartoon

Pendesa e Arushit

Pendesa e Arushit
 • Penitence of bearcub

Dy vellezerit

Dy vellezerit
 • Rare albanian cartoon

PORTRETI vizatimor © Traboini Studio # 20

PORTRETI vizatimor © Traboini Studio # 20
 • Film Vizatimor: Script: Kolec Traboini, director Artan Maku. Nje karikaturizim i tipit te mendjemedhenjeve te kohes qe mendonin se pushteti qe kishin ...

Milingona dhe fidani

Milingona dhe fidani
 • Rare albanian cartoon Ant and young tree

7 film i vizatuar children film zartan film film fur kinder

7 film i vizatuar children film zartan film film fur kinder
 • film i vizatuar children film zartan film film fur kinder no muzik in arabic lenguage

Majlinda dhe zogu e vogel

Majlinda dhe zogu e vogel
 • Majlinda and the little bird. Albanian cartoon

Kur te bien puplat #2

Kur te bien puplat #2
 • Rare Albanian cartoon

Barbie Fairytopia - Albania - 5

Barbie Fairytopia - Albania - 5
 • 5

Shoferi i vogel

Shoferi i vogel
 • Little truck driver

Alice in wonderland (Liza ne boten e çudirave) - Albania - 2

Alice in wonderland (Liza ne boten e çudirave) - Albania - 2
 • part 2 pjesa 2

Kur te bien puplat #1

Kur te bien puplat #1
 • Rare Albanian cartoon

FLAKA E MALEVE 1 FILM SHQIPTAR

FLAKA E MALEVE 1 FILM SHQIPTAR
 • Nje film televiziv shqiptar!

FLAKA E MALEVE 6 FILM SHQIPTAR

FLAKA E MALEVE 6 FILM SHQIPTAR
 • Film televiziv shqiptar

FLAKA E MALEVE 5 FILM SHQIPTAR

FLAKA E MALEVE 5 FILM SHQIPTAR
 • Film televiziv shqiptar