GËZUAR FESTAT

Manifestim për nder të 20 Vjetorit të Shkollës Shqipe në Zvicër Moderatorë: Vaxhid Sejdiu dhe Antoneta Subashi

Video mëparshme Kthehu video pasuese

Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment
Kodi i gabuar! Provoni përsëri