VIDEO TË SHKOLLËS SHIPE

Shkolla Shqipe

Shkolla Shqipe
 • Nxënësit e shkollës shqipe në mediat Zvicerane. Vevey 2001

Shkolla shqipe

Shkolla shqipe
 • Shkolla Shqipe merr pjesë në festën e gjithë nacionaliteteve në Vevey Viti 2001pjesa e parë

Shkolla shqipe

Shkolla shqipe
 • Nxënësit e Shkollës me mësim plotësues në gjuhën shqipe në Vevey viti 1998 I

Shkolla shqipe

Shkolla shqipe
 • Nxënësit e shkollës me mësim plotësues në Villeneuve afër Vevey Zvicër

Shkolla shqipe

Shkolla shqipe
 • Nxënësit e shkollës me mësim plotësues në gjuhën shqipe në qytetin e Clarens afër veveyt Zvicër, këndojnë këngën "A vritet pavarësia"

Shkolla Shqipe 17.02.2010 Regensburg me nje Valle

Shkolla Shqipe 17.02.2010 Regensburg me nje Valle
 • Djem e vajza te shkolles shqipe "ILIRIA" ne Regensburg

shkolla shqipe

shkolla shqipe
 • Një dialog nga nxënësit e shkollës shqipe në Clarens të ZvicrëS kantoni VAUD. Këtu tregohet si si flitet gjuha shqipe nga fëmijët shqiptarë në Zvicër

shkolla shqipe

shkolla shqipe
 • Shkolla shqipe në Zvicër

SHKOLLA SHQIPE

SHKOLLA SHQIPE
 • DITA E PARË E SHKOLLËS SHQIPE NË VEVEY,VITI 1991. NXËNËSIT E PARË TË KËSAJ SHKOLLE ME MËSUESIN MIFTAR SELIMIN.

shkolla shqipe

shkolla shqipe
 • Në këte video shikoni imazhe nga dita e fundit e vitit shkollor në shkollat vevey, clarens dhe villeneuve në zvicër

Shkolla Shqipe

Shkolla Shqipe
 • Nxënësit e shkollës shqipe në Aigle viti 1999

Shkolla shqipe

Shkolla shqipe
 • Shkolla shqipe në Clarens afër Vevey. Nxënësit këndojnë këngën "Iku nata e vjen dita". Të gjithë këto nxënës kanë lindur në Zvicër. Në shkollën me mësim ...

Shkolla Shqipe

Shkolla Shqipe
 • Shkolla shqipe në Vevey Viti 1998 II

Shkatërrimi i gjuhës Shqipe

Shkatërrimi i gjuhës Shqipe
 • Qëllimi i kësaj video është, që të bëjë njerëzit më të ndjeshëm rreth këtij problemi, sepse është detyrë e secilit nga ne të mbrojë dhe të respektojë gjuhën ...

Shkolla Shqipe

Shkolla Shqipe
 • Shkolla shqipe në Clarens afër Vevey I

Shkolla Shqipe

Shkolla Shqipe
 • Shkolla

shkolla shqipe

shkolla shqipe
 • Klasa e mësimit plotësues në gjuhën shqipe në Vevey

Shkolla shqipe

Shkolla shqipe
 • Nxënësit e shkollave të kantonit VAUD këndojnë himnin e flamurit

Shkolla Shqipe

Shkolla Shqipe
 • Klasa e mësimit plotësues në Vevey të Zvicrës

Shkolla shqipe

Shkolla shqipe
 • Moj e bukura more. Grupi i vazave i shkollës shqipe në Clarens-Zvicër

Shkolla Shqipe

Shkolla Shqipe
 • Shkolla shqipe në Vevey merr pjesë në festën e gjithë nacionaliteteve me këngën Unë jam shqipe nga Kosova

FLAKA E MALEVE 4 FILM SHQIPTAR

FLAKA E MALEVE 4 FILM SHQIPTAR
 • Film televiziv shqiptar

FLAKA E MALEVE 2 FILM SHQIPTAR

FLAKA E MALEVE 2 FILM SHQIPTAR
 • Film televiziv shqiptar

Muhamedin Kullashi, ambassadeur du Kosovo à Paris

Muhamedin Kullashi, ambassadeur du Kosovo à Paris
 • La Cour internationale de justice a rendu son avis consultatif sur la décision unilatérale d'indépendance du Kosovo, ce jeudi 22 juillet 2010. Elle estime ...

Himni I Flamurit "Sami Frashëri"

Himni I Flamurit
 • 10/11 tu e knu himnin e flamurit me 15.02.2008 jemi kon prej fillimit jemi edhe gjithmon kemi mu kon klasa ma e mir 10/11 4ever