Shkatërrimi i gjuhës Shqipe

Qëllimi i kësaj video është, që të bëjë njerëzit më të ndjeshëm rreth këtij problemi, sepse është detyrë e secilit nga ne të mbrojë dhe të respektojë gjuhën Shqipe.

Përkthimet Shqip në video janë përshtatur fjalëve të huaja, që Gazetarët çdo ditë në ekranet televizive dhe ne Shtyp, i perdorin duke zhdukur kështu një pjesë të madhe të fjalëve Shqipe.

Video mëparshme Kthehu video pasuese

Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment