Shkolla shqipe

Shkolla shqipe në Clarens afër Vevey. Nxënësit këndojnë këngën "Iku nata e vjen dita".
Të gjithë këto nxënës kanë lindur në Zvicër. Në shkollën me mësim plotësues në gjuhën shqipe ata mësojnë të lexojnë, shkruajnë dhe këndojnë shqip.

Video mëparshme Kthehu video pasuese

Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment