shkolla shqipe

Në këte video shikoni imazhe nga dita e fundit e vitit shkollor në shkollat vevey, clarens dhe villeneuve në zvicër

Video mëparshme Kthehu video pasuese

Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Shto një koment