Kercime aerobike Valle "Katjushka'

Klasat e5-ta dhe te 6-ta u paraqiten me valle popullore ne konkursin "Shtojzovallja e vogel"

Video mëparshme Kthehu

Asnjë vlerësim. Bëhu i pari që e jep atë!

Komentet (1)

1. bmskvmcmmzmmxmxm e shtunë 13 Dhjetor 2014

ncmxmzmsm

Shto një koment
Kodi i gabuar! Provoni përsëri